Tepelné výměníky pro Váš bazén Oblíbené

Robustní konstrukce a unikátní design výměníků tepla Elecro G2 nabízí bezkonkurenční plochu přenosu tepla, což z něj dělá jeden z nejúčinnějších výrobků na našem trhu.
Díky hustě zabalenému trubkovému svazku, v tepelně izolované primární komoře, zajišťuje relativně malý objem komory a velká plocha vnitřního potrubí vynikající účinnost přenosu tepla a minimální ztráty energie, takže G2 je ideální volbou pro všechny aplikace včetně okruhů kotlů, solárních panelů, tepelných čerpadel nebo chladičů.
Model G2 je vyroben dle nejvyšších specifikací za použití nejtrvanlivějších a nejsilnějších materiálů. Skříň je vyrobena z nerezové oceli BS 316L (EN 1.4432), je uzavřena tuhým tepelným pouzdrem pro lepší izolaci primárního toku vody - to zajišťuje max. účinnost.
Byl navržen tak, aby instalační technik mohl vybrat způsob, jak instalovat primární a sekundární přítok vody, aby se dosáhlo maximálního tepelného zisku. Toho je dosaženo směrováním primárního toku v opačném směru k sekundárnímu toku (bazénové) vody.
Hlavní přednosti tepelného výměníku G2:
- bezkonkurenčně velká plocha pro přenos tepla,
- titanový trubkový svazek,
- robustní odolná konstrukce,
- dodáván plně vybaven (2 x 1 samec/samec mosazná primární přípojka, 1 x 1 zpětný ventil, titanová jímka pro čidlo termostatu).
Další info získáte na tel. 724 130 323 nebo na webu http://www.elecro.cz

Podrobnosti

  • Telefon
    724130323
  • E-mail
  • WWW
  • Cena
    12 600 Kč
  • Zobrazení
    83149
  • Vloženo

Poloha na mapě

302 Found

Found

The document has moved here.

bazar přidat inzerát zdarma